Skip to main content

Ποιότητα Προϊόντων

λευκα ειδη χονδρικη

Είμαστε μεταξύ εκείνων που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν και εγγυώνται ότι όλη η σειρά λευκών και χρωματιστών πετσετών μας κατασκευάζονται από 100% βαμβακερό δίκλωνο νήμα βάσης. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα προϊόντα μας είναι κατάλληλα για επαγγελματική πλύση και έχουν τουλάχιστον 15% – 20% περισσότερο εγγυημένο χρόνο ζωής από τις κανονικές πετσέτες. Οι πετσέτες που προμηθεύουμε θα έχουν πάντα υψηλή αντοχή εφελκυσμού και σκισίματος, καθιστώντας τις πιο ανθεκτικές, πιο βιώσιμες και προσανατολισμένες στην απόδοση. Ως εκ τούτου όλες οι προμήθειες πετσετών θα έχουν 20άρι δίκλωνο βαμβακερό νήμα και είμαστε περήφανοι που το γράφουμε στην ετικέτα μας.

Πραγματική ποιότητα στις πετσέτες Galanos!

Η Galanos έχει πολλά χρόνια λειτουργίας με τεράστια εμπειρία στη κατασκευή πετσετών. Με συνεχή βελτίωση μέσα από την έρευνα και την ανάπτυξη όλα αυτά τα χρόνια έχουμε μάθει μεθόδους και τεχνικές που λίγες εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα γνωρίζουν!

Εμείς στη Galanos γνωρίζουμε πως να κάνουμε το καλό, καλύτερο!

λευκα ειδη galanos
λευκα ειδη ξενοδοχειων

Πως Λειτουργεί;

Οι πετσέτες μας με δίκλωνο νήμα βάσης έχουν περισσότερη αντοχή όπως είπαμε σε εφελκυσμό και σχίσιμο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορουν να αντέξουν σε μεγαλύτερο αριθμό πλύσεων. Καθέ βαμβακερό στριφτό νήμα όταν επανασυσταθεί με άλλο νήμα, θα αυξηθεί η αντοχή x2. Αλλά ταυτόχρονα θα μειωθούν οι βαμβακερές ίνες που θα εξαχθούν από την πετσέτα κατά τη διάρκεια του πλυσίματος.

λευκα ειδη χονδρικη

Τι είναι η αντοχή εφελκυσμού;

Η αντοχή σε εφελκυσμό είναι η ποσότητα φορτίου ή τάσης που μπορεί να χειριστεί ένα υλικό πριν τεντωθεί και σπάσει. Όπως υποδηλώνει το όνομά του, η αντοχή σε εφελκυσμό είναι η αντίσταση του υλικού στην τάση που προκαλείται από μηχανικά φορτία που εφαρμόζονται στο υλικό.

Τι είναι η δύναμη σκισίματος;

Η αντοχή σε σχίσιμο ορίζεται (Πρότυπα ISO) ως η δύναμη που απαιτείται για να ξεκινήσει ή να συνεχίσει να σχίζει ένα ύφασμα, είτε σε κατεύθυνση υφαδιού είτε στημονιού, υπό καθορισμένες συνθήκες. Ένα σκίσιμο σε ένα ύφασμα ή ένδυμα συμβαίνει γενικά προοδευτικά κατά μήκος μιας γραμμής, και μπορεί να ξεκινήσει από ένα κινούμενο ύφασμα που πιάνεται σε αιχμηρό αντικείμενο.

λευκα ειδη ξενοδοχειου

Συμπέρασμα

Οι πετσέτες μας έχουν περίπου 20% περισσότερη ζωή από όλες τις άλλες, και το καλύτερο είναι ότι η πετσέτα αποδίδει καλύτερα από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία ημέρα, καθώς κάθε πετσέτα ελέγχεται προσεκτικά , είναι διπλά ραμμένη και στη συνέχεια συσκευάζεται στο ελεγχόμενο περιβάλλον έτσι ώστε η αίσθηση, η εμφάνιση, η λευκότητα και η δύναμη να μην διακυβεύονται σε κανένα επίπεδο.

Εκτός από τις παραπάνω λεπτομέρειες, οι εργαστηριακές αναφορές που περιγράφονται παρακάτω παραθέτονται για να αποδείξουν τα αποτελέσματα της απόδοσης των πετσετών μας.

Αποτελέσματα Εργαστηριακών Ερευνών
Σύγκριση πετσέτας στα 500 GSM

Αποτελέσματα: Οι πετσέτες της εταιρείας Galanos πραγματοποίησαν 12% περισσότερη δύναμη σε εφελκυσμό και 7% περισσότερη δύναμη στη δύναμη σχισίματος είναι 19% πιο δυνατές από τις κανονικές πετσέτες στην αγορά.

πετσετεσ χονδρικη
πετσετεσ χονδρικη
Σύγκριση πετσέτας στα 600 GSM

Αποτελέσματα: Οι πετσέτες Galanos πραγματοποίησαν 10% περισσότερη δύναμη σε εφελκυσμό και 9% περισσότερη δύναμη στη δύναμη σχισίματος είναι 10% πιο δυνατές από τις κανονικές πετσέτες στην αγορά.

Κάθε προϊόν που αγοράζεται από την εταιρεία Galanos, έχει σίγουρα τις ακόλουθες πιστοποιήσεις:
πετσετεσ χονδρικη
πετσετεσ χονδρικη
λευκα ειδη χονδρικη
λευκα ειδη χονδρικη
λευκα ειδη χονδρικη
ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μπες στη λίστα και ενημερώσου για όλες τις προσφορές και τις νέες παραλαβές μας.
Μπορείς πάντα να απεγγραφείς οποιαδήποτε στιγμή.

Γράψτε το Email σας εδώ !

© Λευκα ειδη - Ιματισμος - Κυριάκος Γαλανός. Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders.
ΓΑΛΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Μ.Ε.Π.Ε. - Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 158872207000